Přeskočit na hlavní obsah
Přeskočit hlavičku

Informace pro předkládání short a full příspěvků:

Podání příšpěvků se provádí v systému VSB-TUO.

Autoři si mohou vybrat, zda chtějí předložit short nebo full paper. Autoři mohou svůj krátký příspěvek přihlásit buď jako poster, nebo jako prezentaci. Short paper má 2 strany a používá se šablona konference. Full paper je omezen na maximálně 10 stran s použitím šablony časopisu MM Science Journal. Autoři s přijatým Short paperem se již mohou registrovat k účasti na konferenci. 

Všechny krátké příspěvky jsou publikovány v univerzitním sborníku Fakulty strojní VŠB-TUO. Kvalitní short příspěvky vybrané vědeckou radou konference mohou být rozšířeny na full paper, který bude publikován ve vědeckém časopise MM (Modern Machinery) Journal.

Časopis MM Science Journal je indexován v databázích Scopus a WoS, ISSN 1803-1269 (tištěný) a ISSN 1805-0476 (online). Poplatek za zaslání plného textu do časopisu MM Science Journal je 5 500,- Kč, který se hradí přímo časopisu.

Působnost časopisu MM Science Journal pro další informace naleznete zde O nás | MM Science Journal.

Pokud si to autoři přejí, mohou vybraný Short paper dále vylepšit na Full paper a zaslat do dalších časopisů. Podporujeme zasílání příspěvků do našich Special Issues organizovaných ve vysoce prestižních časopisech Q1-Q2 indexovaných v databázích Scopus a WoS. Více informací naleznete v sekci Články vysoké kvality.

Šablony:

Podání: